Hyvän olon hoidot koskettavat meitä kaikkia, sukupuoleen, kokoon tai ikään katsomatta. Ulkoisesti ja sisäisesti.

Vartalon laitehoidot Turussa

Mega Max

Ultraääni-kavitaatio imurullaus

 Vartalon laitehoidot Turku - Kauneushoitola Ilona 

Ultraääni­kavitaatio sisältää aina myös imurullaus­, infrapuna­ ja radiofrekvenssikäsittelyt. Kavitaatio tarjoaa kivuttoman hoitomuodon ihonalaisten rasvakudosten tuhoamiseen ja vartalon paikalliseen muotoiluun ilman leikkausta.

Ultraääni­ kavitaation avulla saadaan rikottua ihonalaista rasvakudosta pysyvästi ja kivuttomasti. Teho perustuu ultraääni­impulsseihin, jotka rikkovat ihon alla olevien rasvasolujen kalvoja. Vapautunut rasva kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan normaalia reittiä ­kuten ravinnosta saatu rasva ja poistuu kehosta muutamien viikkojen aikana.  

                                                   Laitehoidot vartalolle Turussa - Kauneuspiste Ilonasta                                                                  

Jotta rasvasolut todella poistuvat kehosta; on ruokavalion noudattaminen ehdottoman tärkeää. Auttaaksemme rasvan poistumista hoidetulta alueelta, tehostamme jokaista ultraääni­kavitaatiota alueellisella imurullauksella ja infrapunalla. Näin saamme tehokkaan alun puhdistumiseen. Jokaisessa hoidossa käyttämämme radiofrekvenssi puolestaan kiinteyttää tehokkaasti hoidettua aluetta ja auttaa saamaan ihokudoksenkin heti muutokseen mukaan.

 

  Hoitoalueet

Ultraääni-kavitaatio ei vaadi edeltäviä toimenpiteitä tai toipumisaikaa. Menetelmä poistaa pysyvästi ja tehokkaasti rasvasoluja ongelma-alueilta kuten:                                                         

 

Terveydentilan tarkistus

Ennen ultraääni-kavitaatiota käymme vielä terveystilanteen läpi kanssasi. Koska haluamme tarjota Sinulle tehokkaan, mutta tuloksellisen hoidon.

Hoito on turvallinen ja hyvin siedetty keino päästä eroon rasvasoluista. Kuitenkin on tärkeää huomioida muutamia alla olevia perussairauksia tai elämäntiloja, jolloin sinun tulisi keskustella rasvanpoistohoidosta joko oman lääkärisi kanssa ja saada häneltä kirjallinen suostumus hoidolle.

Ennen hoitokäsittelyä mittaamme ja dokumentoimme lähtötilanteesi; kehosi rasvanmäärän, sisäelinten ympärillä olevan rasvan, lihasmassan sekä tietenkin myös hoidettavien alueiden ympärysmitat. Halutessasi valokuvaamme myös hoitokohteen.

Hoitokäsittelyt kestävät hoidettavasta alueesta riippuen 30min-70min. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen huomaat yleensä selviä tuloksia hoitoalueella. (Vyötärö -2-4 cm, reidet -1-2 cm)

Paras tulos saavutetaan 1-2 viikon välein annetulla hoitosarjalla. Hoitosarjan pituus on täysin riippuvainen lähtökohdista sekä kotihoidostasi (liikunta ja ruokavalio) sarjan aikana sekä tietysti myös tulostavoitteistasi. Yleensä sarjojen pituudet ovat 4-12 kertaa.

Vapautunut rasva pilkkoutuu pääosin maksassa energiaksi, jonka elimistö polttaa hoidon jälkeisinä 7-21 päivän aikana, riippuen aineenvaihduntasi vilkkaudesta.

Vältä siis makeisia, leivonnaisia, runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä ruokia sekä alkoholia.

Ruokavalion lisäksi riittävä veden juonti ja liikunnan harrastaminen takaavat aineenvaihdunnan toimimisen ja parhaan mahdollisen tuloksen.

Tervetuloa yksilölliseen vartalon laitehoitoihin!

Ajanvaraus

 

 

Ajanvaraus (02 469 2503)