Hyvän olon hoidot koskettavat meitä kaikkia, sukupuoleen, kokoon tai ikään katsomatta. Ulkoisesti ja sisäisesti.

Kestopigmentoinnit Turun seudulla

Kestopigmentoinnin ideana on korostaa omia piirteitä turvallisella, hygienisellä menetelmällä. Kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja. Kestopigmentointi on myös hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa et voi käyttää meikkiä, kuten harrastaessa liikuntaa, mutta haluat silti näyttää huolitellulta ja edustavalta. Jos koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi allergisista tai muista syistä käyttää meikkiä, kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto.

Kestopigmentointia tehdään kulmiin, silmän- tai huultenrajoihin kasvojen omia piirteitä ja värejä mukaillen. Kestopigmentoinnin sävyt ja muodot käydään aina etukäteen läpi asiakkaan kanssa. Ennen pigmentointia asiakas hyväksyy suunnitelman. Pigmentointi suuunnitellaan aina näyttämään mahdollisimman luonnolliselta. Ennen kestopigmentointia käsiteltävä alue puudutetaan pintapuudutus voiteella. 

 

Kulmien 3D kestopigmentointi

3D kulmakarvatekniikalla saat haluamasi luonnollisen ja tyylikkään ilmeen kulmiisi. Näytät huolitellulta vuorokauden jokaisena hetkenä.

3D- kulmakarvatekniikassa kulmat pigmentoidaan kasvoihin ns. karva kerrallaan ja tällöin lopputulos on erittäin luonnollinen!

 

Kestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Se pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla kestopigmentointi pysyy yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä. Kestopigmentointia voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely joudutaan aina tekemään kahdesti, jotta saadaan pysyvämpi lopputulos. Toinen käsittely tehdään noin kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta, ja se kuuluu yleensä kestopigmentoinnin kokonaishintaan. Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään.

 

Kestopigmentoinnin kotihoito-ohjeet


Hoitoaika on noin viikko, riippuen tietysti pigmentoidusta alueesta 4-7 pv.

Pigmentoidulle alueelle muodostuu ”rupikerros” jo muutaman tunnin kuluttua pigmentoinnista.

Aluetta on hoidettava siihen kuuluvalla hoitovoiteella (bepanthen, bevita R )  tarvittaessa (noin 3-5kertaa/pv silmänrajat 1-3kertaa/pv), kuitenkin aina kun alue tuntuu kiristävältä tai kuivalta.

”Rupea” ei saa missään vaiheessa repiä tai raapia koska silloin on vaarana että ruven mukana lähtee myös väri pois.

Pigmentointialuetta ei saa puhdistaa millään muulla kuin vedellä niin kauan kunnes ”rupi” on lähtenyt,

Eikä alueelle saa käyttää meikkiä tai ihonhoito aineita.

Pigmentoinnin jälkeen on vältettävä noin viikon ajan :                     

• Auringonottoa ja solariumia

• Hikoilua aiheuttavaa urheilua

• Saunomista ja uimista


Muista suojata pigmentointisi aurinkosuojalla (kerroin 50 tai suurempi) näin väri pysyy pidempään hyvänä.

Mikäli sinulla tulee jotain kysyttävää ota yhteys hoitajaan joka teki pigmentointisi.

 

Ajanvaraus (02 469 2503)