Hyvän olon hoidot koskettavat meitä kaikkia, sukupuoleen, kokoon tai ikään katsomatta. Ulkoisesti ja sisäisesti.

Aromahieronta

Aromahieronta on tehokkaasti lihaksia venyttävä, miellyttävän rentouttava erikoishierontamenetelmä, jossa käytetään Ulla-Maija Gracen ja aromatican valmistamia aromatuotteita. Aromahierontatekniikka ja aromahoitoöljyjen yhteisvaikutukset mm. edistävät lihasten ja kudosten aineenvaihduntaa, poistaen nesteitä, lievittävät kipuja ja kohottavat mielialaa. Hoidoissa käytetyt eteeriset öljyt valitaan ongelmakohtaisesti. Eteeriset öljyt vaikuttavat mielialoihin ja tunnetiloihin myös hajuaistin kautta.

Kenelle aromahoidot sopivat?

Aromahoidoista voivat hyötyä kaikki muutamia kontraindikaatioita lukuun ottamatta. Hoitoon tulevan ei tarvitse olla sairas eikä huonossa kunnossa, vaan hoitoon voi hakeutua myös ennalta ehkäisevästi ja hemmottelu-tarkoituksessa.

Aromahoidoilla voidaan hoitaa monenlaisia ongelmia, mutta erityisen hyvin se sopii stressistä johtuvien vaivojen hoitoon, koska hoidon lopputuloksena on aina rauhallinen ja rentoutunut olo ja mieli. Useasti myös hoidettavan kokonaisenergian määrä lisääntyy, kun unen laatu paranee. Rentoutuneessa ja rauhallisessa olotilassa elimistössä kaikki elintoiminnot ovat tehokkaammat ja siten myös vastustuskyky tartuntatauteihin ja muihin sairauksiin on parempi.

Vartalohoidot voidaan jakaa seuraavasti:

Virkistävä hieronta

Käyttötarkoitus:

Rentouttava hieronta

Käyttötarkoitus:

Lymfahoito hieronta

Käyttötarkoitus:

Fibromix hieronta

Käyttötarkoitus:

Aromaöljyä ei tule käyttää, mikäli olet raskaana, imetät, saat sädehoitoa tai kemoterapiaa.

Erinomainen lahjahoito

Ajanvaraus

 

Ajanvaraus (02 469 2503)